Vesele ' 90-te

Dj Bobo

Muzika i raspoloženje — Autor boske90 @ 14:10

Veliki Švajcarski pevač, tekstopisac, muzički producent i igrač. Možda i mnogi od vas nisu čuli za Dj Bobo-a, ali je veoma popularan u dance muzici. Prodao je preko četranest miliona ploča u svetu, a izdao je deset studijskih albuma.

Njegovo veliko probijanje na scenu je bilo daleke 1992. god kada izdaje veliki hit "Somebody dance whit me", i sa tom pesmom osvaja prvo mesto po slušanosti u Švajcarskoj i Švedskoj a ulazi u top 5 u Nemačkoj. Drugi hit "Keep on dancing" je postigao možda i veći uspeh nego njegov prvi, jer je ušao u top 10 svuda po evropi, i podstakao ga da snimi svoj prvi album "Dance with Me" 1993. godine.

Njegov drugi album"There is a party", po meni možda sadrži jedan od njegovih najvećih hitova "Love is all around", koja ulazi u top 20 u Skandinaviji, a u Nemačkoj dobija zlatni sertifikat za šestu ploču za redom. Naravno tu je i pesma "Let the dream come true" isto jedan veliki hit.

Njegov možda najveći hit je izašao 1996. godine verovatno je dosta vas čulo za tu pesmu "Freedom", jedan veliki hit u Nemačkoj je proglašen za osmu zlatnu ploču. Posle velike turneje po Aziji izdaje novi album pod nazivom "World in motion", i kreće u novu promocionalnu turneju po Južnoj Americi i Aziji. Tih godina 1996 - 1999 je ima najveću popularnost u karijeri.

Izdaje jos dva albuma "Level 6" kao i svi njegovi albumi postiše veliki uspeh u Švajcarskoj, a album "Planet colors"  postaje broj 3 i ulazi u platinum records u Švajcarskoj. Februara 2003. godine izadje svoj album "Vision" tada opet uzima mesto broj 3 u Švajcarskoj, i uzima nagradu za najprodavaniji pevač godine u Švajcarskoj.

Posle velike pauze Dj Bobo rešava da se vrati na scenu naravno u svom fazonu i pravi album "Fantasy", kao i njegovi svi albumu koji su doživeli veliki uspeh ovaj album osvaja drugo mesto, i po meni na njemu se nalaze dva velika hita kakve je Dj Bobo pravio i u mlađim danima svoje karijere "Superstar" i "This is my time". Možda manje popularan i poznat kod nas i u Jugosferi, ali mnogo popularan i poznat Nemačkoj, Švajcarskoj, Austrijskoj i još mnogoj evropskoj publici. Jedan veliki denser i veliki pevač, zato vam postavljam njegov hit sa novog albuma "Superstar" pa vi sami procenite da li je ostao dostojan "Eurodancer".

 


Legendarni crtani Nindža Kornjače

Generalna — Autor boske90 @ 01:21

Uh samo kad se setim ovog crtanog. Pa odma se setim kako sam kao mali trčao sa drugarima i uvek sam bio crvena nindža kornjača odnosno Rafaelo samo zato što je kao oružije nosio par saija. Naravno tu su i Leonardo, Mikelanđelo i Donatelo, a njihov učitelj je bio Splinter.Najveći neprijatelj je bio Sekač kao i Krang poznati kao mozak. Ah da tu je i čuvena Ejpril O'Nil  i Kejsi Džons njega sigurno pamtite po masci i po palici za hokej.

Ja nisam poznavao tada dete koje nije gledalo nindža kornjače, sećam se reklame i za koferče kada su se naručivale kasete nindža kornjače i koferče i koferče.Tada sam ja mislim i zavoleo picu jer su stalno jeli picu, Mikelanđelo najviše on je bio i najpozitivni u toj ekipi. A najpametniji Donatelo sa svojom motkom. Koji je ovo bio hit od crtanog.

Video sam da imaju neke nove kornjače ali nije to to. Fali im stara sinhronizacija sa "Radio televizije Beograd", kolko sam primetio nema ni Kranga, koji je bio legendarni i stalno je smarao Sekača ili Šredera gde mu je novo telo. Super je ta ideja da opet puštaju nindža kornjače, to je baš super. A za ljude koji vole stare nindža kornjače evo sajt gde mogu da skinu 2 sezone:http://www.indjijaforum.com/crtani-filmovi/nindza-kornjace-(crtani)-sinhronizovano-rtb/


Definitivno pesme koje morate poslušati, DANCE HITOVI...

Muzika i raspoloženje — Autor boske90 @ 00:53

Naravno ima tu mnogo hitova, ja ću da vam nabrojim nekih 15-tak za koje ja smatram da su veliki hitovi i koje rado slušam biće tu i domaćih i stranih, naravno ja sam više za strani :)

 

1.Ice MC - Think About The Way
2.Corona - The Rhythm Of The Night
3.Capella - Move On Baby
4.DJ Bobo - Love Is All Around
5.MAXX - No More (I Can't Stand It)
6.Culture Beat - Mr. Vain
7.Magic Affair - Omen III
8.Captain Jack - Captain Jack
9.3-O-Matic - Hand In Hand
10.Scatman John: Scatman
11.Maxx - Getaway
12.Dr Iggy - Oči boje duge
13.Funky G - Plakati zauvek
14.Dee Monk - Samo želim da znam
15.Dr Iggy - Nikad
Naravno tu ima još mnogo hitova, pa ako imate predlog ostavite komentar, pa da poslušam
i vaše predloge :)

 


Patike sa svetlećim đonom =)

Generalna — Autor boske90 @ 15:39

Idem ti ja pre neki dan kući, kad ono vidim neki klinja u mojim verovatno omiljenim patikama sa svetlećim đonom, i to svetli plavo :). I onda naravno kao i uvek vratim se u prošlost, u moj stari kraj Zvezdaru i setim se kada sam ja dobio te patike.

TRAVEL TO 1995 ----->

 Bilo je to leto 1995, ja sav srećan sto mi je stric došao sa ratišta. I naravno došla je cela rodbina da ga vidi iz Beograda. Najavili su se tu i neki rođaci iz Italije koji bi trebali da dođu. Naravno moja porodica je poznata po tome da se zarakijaju na svakom okupljanju.

Ja onako pogubljen previše ljudi i ko god da je došao doneo mi je po neki poklon, a sreći nikad kraja. Taj dan nisam ni očekivao da može to da se desi da dobijem te patike. Ja dobio neki pandurski auto i onako se zaneo igram se u dvorištu kao blesav.

Naravno stigli su i dugo očekivani "Italijani" i ušli su da se pozdrave sa svima, i tetka koja je došla zove mene da dođem u kuću. Ja ulazim polako i vidim kutiju za patike, i otvaram a ono patike koje sam želeo dugo, te patike sa svetlećim đonom.

Kao blesav odmah sam morao da obučem, i svima da pokažem kako svetle. Išao sam redom i hvalio se svima pogledaj kako svetle, e pogledaj vidi vidi moja peta svetli crveno, eeeee vidi kako svetli kada zgazim itd. A sutradan u vrtiću sam bio pojava, jer su svi želeli da imaju te patike, a ja sam bio jedan od njih.

BACK TO 2010 ----->

Video sam sada da imaju "Nike" patike sa svetlećim đonom ali nije to to. Mislim bilo bi super da naprave, te patike ali za velike brojeve, mislim za odrasle. Znači morao bih odma da ih kupim, i onda ludnica. Iskrivio bi se ceo samo da vidim kako moje patike svetle kako ja hodam. I naravno svi bi gledali u moje patike =) =) =)

 

 Powered by blog.co.yu