Vesele ' 90-te

15 Nov, 2010

Legendarni crtani Nindža Kornjače

Generalna — Autor boske90 @ 01:21

Uh samo kad se setim ovog crtanog. Pa odma se setim kako sam kao mali trčao sa drugarima i uvek sam bio crvena nindža kornjača odnosno Rafaelo samo zato što je kao oružije nosio par saija. Naravno tu su i Leonardo, Mikelanđelo i Donatelo, a njihov učitelj je bio Splinter.Najveći neprijatelj je bio Sekač kao i Krang poznati kao mozak. Ah da tu je i čuvena Ejpril O'Nil  i Kejsi Džons njega sigurno pamtite po masci i po palici za hokej.

Ja nisam poznavao tada dete koje nije gledalo nindža kornjače, sećam se reklame i za koferče kada su se naručivale kasete nindža kornjače i koferče i koferče.Tada sam ja mislim i zavoleo picu jer su stalno jeli picu, Mikelanđelo najviše on je bio i najpozitivni u toj ekipi. A najpametniji Donatelo sa svojom motkom. Koji je ovo bio hit od crtanog.

Video sam da imaju neke nove kornjače ali nije to to. Fali im stara sinhronizacija sa "Radio televizije Beograd", kolko sam primetio nema ni Kranga, koji je bio legendarni i stalno je smarao Sekača ili Šredera gde mu je novo telo. Super je ta ideja da opet puštaju nindža kornjače, to je baš super. A za ljude koji vole stare nindža kornjače evo sajt gde mogu da skinu 2 sezone:http://www.indjijaforum.com/crtani-filmovi/nindza-kornjace-(crtani)-sinhronizovano-rtb/


Komentari

 1. Eh... Dobra stara vremena...

  Autor Lazar — 15 Nov 2010, 09:27

 2. nindza kofernjace hahaahah

  Autor metric — 15 Nov 2010, 09:32

 3. uh onaj pacov je bio opasan

  Autor shit — 16 Nov 2010, 13:09

 4. aaa najjaci crtani ikada..ja sam najviše gotivio mikelanđela,što bi rekli zajebant.. :D

  Autor mladja90 — 25 Nov 2010, 21:15


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu