Vesele ' 90-te

Patike sa svetlećim đonom =)

Generalna — Autor boske90 @ 15:39

Idem ti ja pre neki dan kući, kad ono vidim neki klinja u mojim verovatno omiljenim patikama sa svetlećim đonom, i to svetli plavo :). I onda naravno kao i uvek vratim se u prošlost, u moj stari kraj Zvezdaru i setim se kada sam ja dobio te patike.

TRAVEL TO 1995 ----->

 Bilo je to leto 1995, ja sav srećan sto mi je stric došao sa ratišta. I naravno došla je cela rodbina da ga vidi iz Beograda. Najavili su se tu i neki rođaci iz Italije koji bi trebali da dođu. Naravno moja porodica je poznata po tome da se zarakijaju na svakom okupljanju.

Ja onako pogubljen previše ljudi i ko god da je došao doneo mi je po neki poklon, a sreći nikad kraja. Taj dan nisam ni očekivao da može to da se desi da dobijem te patike. Ja dobio neki pandurski auto i onako se zaneo igram se u dvorištu kao blesav.

Naravno stigli su i dugo očekivani "Italijani" i ušli su da se pozdrave sa svima, i tetka koja je došla zove mene da dođem u kuću. Ja ulazim polako i vidim kutiju za patike, i otvaram a ono patike koje sam želeo dugo, te patike sa svetlećim đonom.

Kao blesav odmah sam morao da obučem, i svima da pokažem kako svetle. Išao sam redom i hvalio se svima pogledaj kako svetle, e pogledaj vidi vidi moja peta svetli crveno, eeeee vidi kako svetli kada zgazim itd. A sutradan u vrtiću sam bio pojava, jer su svi želeli da imaju te patike, a ja sam bio jedan od njih.

BACK TO 2010 ----->

Video sam sada da imaju "Nike" patike sa svetlećim đonom ali nije to to. Mislim bilo bi super da naprave, te patike ali za velike brojeve, mislim za odrasle. Znači morao bih odma da ih kupim, i onda ludnica. Iskrivio bi se ceo samo da vidim kako moje patike svetle kako ja hodam. I naravno svi bi gledali u moje patike =) =) =)

 

 Powered by blog.co.yu