Vesele ' 90-te

26 Okt, 2010

Muzika kao "punjač" pozitivne energije

Muzika i raspoloženje — Autor boske90 @ 22:34

Dobro veče blogeri. Koliko puta mi se samo desilo pogotovo kada je ovako "lepo" vreme napolju da sam smoren ili totalno neraspoložen, pa ja mislim jedno mali milion puta. Naravno za to postoje razni nazovimo ih lekovi.Moj lek je muziku bez koje ne bih mogao da živim, prosto je to droga za mene.

Tako da ja kada sam smoren puštam samo muziku koja me puni pozitivnom energijom dok ne osetim da su baterije pune, imam osećaj da bih mogao da podnesem mnogo velike napore, da izađe da trčim go po kiši Tongue out ili tako neke ludorije koje bi mi u tom trenutnu delovale blesavo.

Jednostavno kada ste pozitivno raspoloženi imate utisak da ste najači, najbolji itd... Ne znam da li je isto tako i kod vas, ali ja definitivno ne želim da idem na odvikavanje od ove moje droge, meni prija preporučio bih je i vama kada niste raspoloženi Wink...


Komentari

 1. bravo za clanak

  Autor bmwsrbija — 26 Okt 2010, 23:19

 2. Prosto te obuzme talas pozitivne energije.

  Autor milanche — 28 Okt 2010, 21:17

 3. Ti si verovatno prvi i jedinstveni izumitelj takozvanog ljudskog punjača energije, koji još uvek nije petentiran. :) Prikačiš se na kućište, i za par sati, battery full, a ti opet imaš osmeh na licu! Da, muzika je način života! Svaki dan, u svakom momentu, bez nje se ne može.
  Za bolja raspoloženja i po kišnom danu!
  Palim, prazni mi se baterija, odoh na YouTube.
  Kisssssssss!!!

  Autor Ivana Iks De :) — 02 Nov 2010, 12:49


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu