Vesele ' 90-te

Kralj muzike 90-tih Dr Iggy

Generalna — Autor boske90 @ 15:50

Malo je reci kralj, to je legenda koja zivi. Svi znamo ko je on, njegova karijera počinje zvanično 92' godine kada snima svoj prvi singl "Zašto ja" koji se tada emituje na Studiu B u emisiji pod nazivom "Demovizija" to se svidelo publici i nateralo da snimi još mnogo demo snimaka kao što su:"Nikad", "Mangup"(http://www.youtube.com/watch?v=CGfjMjIWe0M), "Kazi mi" itd.

Tada sa svojih sedam demo snimaka počinje da nastupa po Srbiji, i naravno prolazio je lepo kod publike. Pravi početak je 5.jula 1993. kada je ubedljivo bio najbolji na dens festivalu u Beogradu, dobio je dosta poziva da bude gost u radijskim emisijama, polako postaje zvezda ali se nije uobrazio. 94' godine počeo da snima svoj prvi album, album je završen posle niza problema 14.januara 1995.na tom albumu našli i hitovi današnjice "Nikad" i njegov najveći hit, hit za sva vremena "Oči boje duge".

Naravno tu su i drugi njegovi albumi 1996 snima svoj drugi album "Kao pre", 1998 treći "Kad reči nisu potrebne", 2000 četvrti "Zbog tebe" i peti 2002 pod nazivom "Sve. Sa svoj rođendan 1996 napravio je veliki koncert u Sava Centru koji je savršeno prošao, a ponovio ga je i ove godine 2. februara 2010 godine. Danas je jedan od najtraženih u regionu.

Ove godine je snimio i novi singl "Volim samo tebe" koji je veoma dobro publika primila. A on kreće u novu promociju svoje omiljene muzike densa. Tako da su njegove pesme i dan danas slušane, a njegovi nasutpi su posećeni, kao što on sam voli da kaže "Došao je tiho i ušao u legendu".

http://img833.imageshack.us/i/jaidriggy.jpg/

i evo još jedne slike sa doktorom: Powered by blog.co.yu