Vesele ' 90-te

21 Okt, 2010

Klikeri

Generalna — Autor boske90 @ 16:18

Svi zanmo šta su to klikeri, ja kao klinac nisam mogao da zamislim da ne odem u školsko i da odigram partiju klikera i uzmeme par klikera, a znao sam i da izgubim i to mnogo, čak su i stari dolazili i otimali klikere ali niko se nije bunio.

Danas se ljudi pitaju žašto je naša omladina takva, pa kako da ne bude takva kada su po ceo dan ispred kompjutera i igraju neke igrice koje podstiču nasilje, i da njima nego uzme kliker verovatno bi došlo do neke tuče ili možda nečeg goreg.

Više ne čujem decu koja se deru: "Ej nema đidanja" ili "E ajde da se menjamo ja ću tebi jednog biserca a ti meni 2 papagajca", mogu samo da čujem da igraju rata. U ratu nema đidanja, nema igranja klikera na rupu ili na trougao, samo ono najgore.

Ja još uvek čuvam svoju pederušu u kojoj sam nosio moje klikere i moj omiljeni kliker Cool, tako da ako nekad neko bude bio raspoložen da odigramo jednu partijicu klikera neka se javi, i da pokažemo klincima tu čudnu igru. Naravno postoji tu još dosta što bi ja naveo ali da ostavimo nešto i za drugi članak, možda neke džijadžojce ili možda reli sa autićima ma u stvari videćete u sledećem članku...
Nastaviće se ... Tongue out


Komentari

 1. Ahhh.. Ja sam verovatno jedna od retkih koja se igrala klikera sa decacima. Imala sam ih mnogo. I bilo mi je bas super.

  Autor uspavana — 21 Okt 2010, 16:47

 2. heheh, pa kako ne, realno ja sam obozavao da igram klikere, jedno vreme sam ih skupljao :) i trazio one papagajce sa zastavama sveta itd :)

  Autor boske90 — 21 Okt 2010, 19:41

 3. I pored svega bila su to lepa vremena. Nedostaje mi moja ekipica i igranje zmurke....

  Autor uspavana — 21 Okt 2010, 23:12

 4. da realno kome ne nedostaje...

  Autor boske90 — 22 Okt 2010, 00:06

 5. eeee kad se samo setim, i na malim odmorima smo leteli na terenčiće za klikere da bacimo bar jednu partiju dok nepočnu časovi :D

  Autor zloca88 — 25 Okt 2010, 18:03


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu